Lurer du på hvordan du vasker undertøy av bambus?

Lite slår følelsen av mykt undertøy med perfekt passform. Men etter mange runder i vaskemaskinen så sitter de kanskje ikke like behagelig som de gjorde første gang. Kanskje er de ikke like myke som de en gang var? Les våre tips til hvordan man vasker undertøy av bambus.

Våre bambusundertøy er laget av 93% bambus og 7% elastan. Elastan tilfører bambusen ekstra spenst og gjør det mer fleksibelt. I tillegg gjør elastan at det blir enda mer slitesterkt i bruk og tåler vask enda bedre. Vasker du etter disse tre enkle rådene har du ikke bare undertøy med perfekt passform med herlig mykhet lengre, men du sparer også miljøet og lommeboka for unødvendige kjøp!

 

3 tips til å vaske undertøyet

  1. Kun bruk vaskemiddel og ikke skyllemiddel! Skyllemiddel er den store stygge ulven for truser og boxere i bambus. Bambusviskose er allerede naturlig mykt, og Northborn-undertøy er dessuten toppet med en aloe vera finish for å gjøre det ekstra silkemykt.
  2. Bambusundertøy blir rent selv på 30 grader, men tåler like godt et vanlig vaskeprogram på 40 grader. Blir temperaturen høyere enn dette kan bambusfibrene bli skadet, noe som vil kunne påvirke den perfekte passformen og det naturlig myke materialet.
  3. Bruker du tørketrommel? Tørketrommelen skaper slitasje på klær generelt, også undertøy. Heng de heller opp til tørk etter en runde i vaskemaskinen. Slik bevarer du den deilige passformen mye lengre!

Kle deg i noe av det beste naturen har å tilby. Bestill dine truser og boxershorts i bambus i dag!

Andreinnlegg