Northborn er den perfekte treningskamerat

Undertøy sitter, som navnet tilsier, under tøy og nærmest inntil huden. Særlig under trening bør det være spesielt pustende og behagelig for at du skal få mest mulig ut av løpeturen, styrkeløftene eller aerobic-timen. Treningsundertøy av naturmaterialet bambus blir mer og mer populært, og det er gode grunner til det.

Undertøy av bambus holder deg tørr

Visste du at bambus absorberer opptil 60% mer fukt enn bomull? Fibrene i bambus er fylt av små hull som raskt og helt naturlig transporterer fukt vekk fra kroppen din. Treningsklær laget av bambus puster også bedre enn teknisk treningstøy som ofte lages i kunstige materialer som polyester. Velger du å trene i et par bambustruser eller bambusboxere fra Northborn vil helt enkelt baken din holde seg tørr enda lengre, selv under de hardeste øktene.

 

Bambus kjøler deg ned

Bambus er et naturlig materiale, og i likhet med ull er det også et pustende materiale. Dette gjør plagg av bambus til en sval opplevelse når du bærer det inntil huden. I tillegg opplever mange at det lukter lite, eller ingenting, av treningstøy av bambus selv etter flittig bruk. Det hevdes av bakteriene som lager vond lukt ikke trives like godt i bambusviskose. Om nøden krever det, trenger du bare henge de til tørk, så kan du bruke de på nytt uten å være bekymret for sjenerende lukt.

 

Mykt og fleksibelt

Har du opplevd den ubehagelige følelsen av undertøy som gnager, strammer eller klør? Ofte skjer det på det mest ugunstige tidspunkt; halvveis på 10 kilometer-turen eller minuttet før starten på skirennet. Velger du rett undertøy har du i hvert fall en mindre bekymring. Klær av bambus kjennes alltid mykt og behagelig mot huden. De vil aldri være for stramme, men følger din kroppsfasong og dine bevegelser enten du står stille eller rører på deg.

 

Behagelig undertøy til trening

Om du vil ha et treningsundertøy som er behagelig å trene i og som bidrar til at du får mest ut av din trening uten forstyrrende elementer, så er det lite som overgår undertøy i bambus. undertøy fra Northborn er naturlig fukttransporterende, pustende, mykt og fleksibelt. Dette er vårt førstevalg tur etter tur og økt etter økt. Gi det en sjanse du også!

Se vårt utvalg av truser i bambus og boxere i bambus.

Andreinnlegg