The Northborn Story

For oss er Northborn® en filosofi. Vi mener at man med fokus på høy kvalitet i alle ledd, omfattende uttesting og valg av rette materialer kan tilby noe utenom det vanlige. Siden vi startet med Northborn® i 2016 har vi hatt som mål å gjøre livet ditt litt enklere og mer behagelig. Alle fortjener litt luksus i hverdagen!

Undertøy av bambusviskose

Med Northborn® har vi konsentrert oss om kvalitet, fremfor kvantitet. Vi har derfor startet med det grunnleggende plagget i enhver garderobe – nemlig undertøyet.

Den ultimate boxershorts

Ambisjonen med boxeren var å utvikle en bambusboxer som kunne holde tritt med alle versjoner av den moderne mann. Fra søndagstur med familien i skogen, lange dager bak et kontorpult eller et krevende skirenn.
Vi eksperimenterte med materialer, tekstur og utviklet og testet prototyper i over et år. Vi hadde ett mål for øyet: Å skape en best mulig boxershorts for deg. Resultatet ble en boxershorts i silkemyk bambusviskose med fin passform og gode tekniske egenskaper. En behagelig boxer som kan brukes i enhver anledning.

Det perfekte undertøyet

Kvinner kjenner kvinner best. Derfor har det vært kvinner som har stått for produktutviklingen av denne undertøyskolleksjonen. Resultatet ble ikke kun èn modell, men tre: string,hipster og bikini. Uansett dagsform, antrekk eller personlige preferanser – du finner garantert en modell som passer nettopp deg! Vi har lagt mye fokus på undertøyets passform og materialer slik at det sitter nesten umerkelig på kroppen.

Undertøyskolleksjonen

Vår første Northborn® kolleksjon har vært inspirert av åpne, ruvende landskap og de vakre utsiktene som skapes når naturen er på sitt beste.

Vi har valgt en fargepalett som er myk og dus og som gir assosiasjoner til de første timene på morgenkvisten eller de siste timene før solen går ned.

Fargene er dempet for å fremheve passformen og materialene – og vi har tilgjengelige modeller for enhver smak og kropp!

Northborn® er et nordisk konsept og utvikler jevnlig nye plagg nettopp for deg som krever litt ekstra.
Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker å gjøre hverdagen din enda litt bedre!