Det perfekte, miljøvennlige undertøyet

Hender det at du står i undertøyskuffen på jakt etter undertøy, men bare ender opp med å rote rundt? Du er ikke alene. Alle har undertøy de ikke liker. Det undertøyet som klatrer opp lårene i løpet av dagen, de som gir tre ekstra skinker under stramme bukser, eller de som gir «Camel toe».

Når vi så har skjøvet disse ubehagelige plaggene lengst inn i undertøyskuffen kan det være fint lite å velge blant. Men siden vi er ganske siviliserte, så trekker vi fortsatt på oss noe undertøy. Men, hva velger vi da? Vel, de man føler seg minst ille i.

Men det må ikke være slik. Vi har utviklet og designet det perfekte undertøyet. Den er tilgjengelig i tre forskjellige modeller: stringhipster og bikinitruse. Du kan også velge blant de fire fargene: hvit, beige, pudderrosa og svart. I denne artikkelen skal vi forklare deg hvorfor dette er undertøy som sendt fra himmelen.

 

7 egenskaper ved det perfekte undertøyet:

  1. Har en behagelig passform som holder seg gjennom dagen, og vask etter vask.
  2. Er selvfølgelig silkemyk!
  3. Er helt fri for irriterende merkelapper som stikker, klør eller må klippes vekk
  4. Strammer ikke rundt livet og smyger seg sømløst rundt baken din
  5. Har et rent design som gjør at det passer like bra til en treningsøkt som under den nye sommerkjolen.
  6. Holder godt på fargen (hvis du vasker i vaskemaskinen på 30 eller 40 grader).
  7. Koster ikke en formue! Hos oss kan du til og med få prøve et eksemplar nesten gratis! Du betaler kun frakt, så leverer vi undertøyet i din størrelse, foretrukne modell og farge, rett hjem til deg!

 

Abonnement på undertøy – helt enkelt!

Hvis du digger Northborn, trenger du ikke hamstre undertøy eller noen gang gå tom for undertøy igjen! Gjennom vårt superenkle abonnement sender vi deg nye plagg hver 4. måned, slik at du full av selvtillit kan ta tak i undertøyskuffen og vite at du finner behagelige plagg – hver dag!

Lyst på et tips? Bestill en størrelse større enn det du tror du trenger (det er ikke så lett å se sin egen stump!). Mange synes nemlig det blir penere med litt luftigere undertøy under klærne.

Hva venter du på? Oppgrader undertøyskuffen din med herlige bambustruser fra Northborn, så slipper du å gå rundt å trekke i kjipe strikker som klyper i midjen, lapper som klør eller svinse rundt med trippelstjerten.

Andreinnlegg