Gi Northborn til venner og familie!

Det finnes mange grunner til å feire litt ekstra i løpet av et år. Farsdag, morsdag, julaften og ikke minst bursdager! Disse flotte merkedagene er en mulighet til å gi kjente og kjære en fin gave de vil nyte godt av i flere år fremover. Undertøy fra Northborn er den perfekte gaven om du ønsker å gi venner og familie en litt bedre hverdag.

Det er ikke alltid så lett å kjøpe gaver, og det kan være spesielt utfordrende å finne presanger til familie og slekt. Noen har klare formeninger om hva de liker og ikke liker, mens andre egentlig har alt de trenger. Likevel vet vi at det er én type gave alle trenger: Undertøy!

 

Overrask dine kjære med det perfekte undertøyet

Undertøy er en klassisk presang å kjøpe til sin kone eller mann, samboer, kjæreste eller foreldre. Men det betyr ikke at det alltid er enkelt å velge blant jungelen av undertøy der ute. Skal det være string, med blonder? Boxershorts med ribb eller strikk? Helt vanlig truse? Hva med en hipstertruse?

Hvilken modell eller stil som passer kan være vanskelig å vite eller holde seg oppdatert på. Om du velger Northborn kan du ta det helt med ro. Vi har nemlig gjort det svært enkelt å velge riktig modell.

Du kan velge mellom tre ulike modeller for damer og en boxershorts for menn. Bak disse modellene ligger flere år med testing, prøving og feiling for å finne den rette passformen for de aller fleste kroppene som finnes der ute. En stor bonus er den minimalistiske og rene nordiske stilen som mange liker og foretrekker. En annen bonus er vårt valg av bambus som materiale for kolleksjonen. Dette er et miljøvennlig materiale som er silkemykt mot huden.

 

Hvilken størrelse skal du velge?

Bor du tilfeldigvis sammen med personen som skal få en deilig oppfriskning av undertøysgarderoben? Da kan det være en idé og ta en titt i undertøysskuffen for å få et inntrykk av hva slags form, farge og størrelse hen liker. NB! husk å rydd opp etter deg 😉

Alternativt kan du ta en titt i vår størrelsesguide og gjør et kjapt og enkelt estimat. Da er det ofte lurt å gå opp en størrelse, fordi stramme underbukser sjelden blir en suksess.

Lykke til med gaven!

Andreinnlegg